Srijeda, 7. lipnja 2023

Weather icon

Vrijeme danas

24 C°

adris grupa

Zaposlenicima za božićnice i nagrade za ostvarene rezultate 25 milijuna kuna

Autor: ZL

19.12.2022. 10:55
Zaposlenicima za božićnice i nagrade za ostvarene rezultate 25 milijuna kuna

Foto: Adris grupa

Adris grupa i tvrtke u njenom sastavu (Maistra, Croatia osiguranje, Cromaris i Abilia) i ove će godine, u skladu s kolektivnim ugovorima i ostvarenim rezultatima, svojim zaposlenicima isplatiti božićnicu i dar za djecu. Adris grupa će za božićnice, darove za djecu do 15 godina starosti te nagrade za ostvarene rezultate ove godine ukupno isplatiti gotovo 25 milijuna kuna, što je dvostruko više u usporedbi s prethodnom godinom.


Zaposlenici Croatia osiguranja ove će godine dobiti božićnicu vrijednu 1.500 kuna kao i 600 kuna dara za svako dijete do 15 godina starosti. Već je sredinom studenoga svim zaposlenicima isplaćena i nagrada za radni učinak u iznosu od 1.000 kuna.


Božićnicu u iznosu od 2.200  kuna, koja je viša od one zajamčene Kolektivnim ugovorom, dar u naravi vrijedan 300 kuna, Cromarisove proizvode te 600 kuna za svako dijete dobit će zaposlenici Cromarisa. I u Cromarisu je isplaćen sezonski bonus u iznosu od 1.500 kuna po zaposleniku.


Turističke tvrtke Maistra d.d. i HUP Zagreb d.d. zaposlenicima će isplatiti božićnicu u iznosu do 2.000 kuna. Zaposlenici koji su radili cijelu godinu i stalni sezonci dobit će puni iznos božićnice, a ostali ovisno o dužini rada tijekom godine. Tvrtke će isplatiti i dar djetetu u iznosu od 1.000 kuna dar u naravi od 600 kuna, zaposlenicima koji na to imaju pravo. S obzirom na ostvarene rezultate, Maistra će svojim zaposlenicima isplatiti i nagradu u iznosu do 4.000 kuna, ovisno o dužini rada tijekom godine.


Zaposlenici Adrisa grupe d.d. i Abilije dobit će božićnicu u iznosu od 2.500 kuna i dar za svako dijete u iznosu od 600 kuna. Također, tradicionalni božićni dar u naravi vrijedan 500 kuna dobit će i umirovljenici Adrisa.