Subota, 20. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

30 C°

MOTO SUSRET

Bajkeri su ovoga vikenda „zauzeli“ ličku metropolu

Autor: Marin Smolčić

19.08.2023. 20:31
Bajkeri su ovoga vikenda „zauzeli“ ličku metropolu

Foto: Marin SmolčićUz nekolio tisuća kubika i brojnih decibela sudionici tradicionalnog moto susreta Moto-kluba „Crazy Wolf’s” prodefilirali su večeras središtam grada. Nakon defilea bajkera gradskim ulicama stvoren je višestruki špalir zainteresiranih građana na središnjem Trgu Stjepana Radića. Ondje je bila pozornica za „Stunt Show“, prezentaciju vratolomne vožnje ma motoru. Kroz govtovo sat vremena trajanja showa publika je počesto ostajala bez daha viđenim moto-performansom. Potvrdio nam je to predsjednik MC „Crazy Wolf’s” Saša Vujnović.


-Već sada se može reći da je ovogodišnji moto susret izuzetno uspio. Iz našega kampa postavljenog na Stočnoj tržnici u Smiljanu kroz Gospić je večeras prodefiliralo preko 600 motocikla sa oko 700 vozača i suvozača. Bila je to doista impozantna scena za pamćenje. Trg Stjepana Radića postao je pozornica za legendarni „Stunt Show“ tijekom kojega smo gledali renomiranog vozača Dejana Špoljara i njegovu asistenticu Melitu Marić. Ovaj proslavljeni tim svrstava se u sami svjetski vrh moto stunta, a njihova hrabra, uvježbana i vratolomna vožnja izmamila je pljesak i odobravanje tisuća Gospićana. Kada je publika vidjela dijelove ovog showa poput vožnje bez ruku ili dubljenja na glavi, pljesku i poklicima odobravanja gotovo da nije bilo kraja. Bio je to svakako vrhunski i odvažan happenning ovih majstora moto- stunta.


Večer se nastavlja u našem kampu uz brojne bajkereske igre, nastup rock grupe „Crna točka“ i fešte do zore. Sutra se rastajemo, uz čvrsta obećanja kako se narednoga ljeta opet vidimo. Da bi se sve ovo moglo organizirati zaslužni su mnogi sponzori, a među njima Grad Gospić, Ličko-senjska županija, NP Plitvička jezera i mnogi, mnogi drugi, zaključio je predsjednik MC „Crazy Wolf’s“ Saša Vujnović. Gospićane će ujutro opet buditi buka mnoštva motocikala na odlasku koji su na ovaj susret pristigli iz mnogih europskih država i država okruženja, dok je praktički bilo nemoguće navesti hrvatski grad iz kojega nije bilo bajkerskih sudionika.


Foto; Marin Smolčić


Foto: Marin Smolčić