ponedjeljak, 20. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

20 C°

NAJLUĐA NOĆ

Doček Nove u Zadru na više lokacija, zabava zagarantirana

Autor: Nikolina Lucić

29.12.2023. 09:15
Doček Nove u Zadru na više lokacija, zabava zagarantirana

Foto: TZG

Najluđa i najveselija noć u godini kuca na vrata. Iza nas je po mnogočemu teška, ali i vesela godina, koju valja ispratiti u najboljem stilu. Bilo da ste fan intimnih druženja ili velikih fešti na otvorenom, sigurno ćete pronaći savršeni program za sebe. A mi donosimo pregled novogodišnjih događanja u Zadarskoj županiji, gdje se na svakom koraku u novu 2024. može ući s velikim slavljem.


Fešta u staroj jezgri


Tradicionalni novogodišnji doček u Zadru organizirat će se na više lokacija, na kojemu će Zadrane i goste u Novu godinu veselo uvesti Jole s grupom Bolero, Ićo, Kanella i Rockatansky. Krajem studenog započelo je još jedno izdanje Adventa u Zadru, na kojemu se i ovih blagdana od 24. studenog do 6. siječnja posjetitelji zabavljaju uz odabrana jela i pića, nastupe glazbenih izvođača i mnoga druga događanja namijenjena djeci i odraslima.Jedan od novogodišnjih izvođača bibinjski je slavuj Ivica Sikirić, koji će svojim nastupom uveličati doček Nove godine u Zadru. Ne dvojimo da je dobra zabava zajamčena i da će nam ovaj pjevač pokazati svoj izvrsni glazbeni talent. Na pozornici će mu se pridružiti i vesela grupa Dilema.


Radi se o grupi koja svojim vrhunskim vokalima, prilagodljivim repertoarom i opremom svako događanje pretvori u eksploziju lude zabave i dobrog raspoloženja. Rockatansky Band posjetitelje stare jezgre uveselit će svojim nastupom, koji uvijek privlači dobrim zvukom, kvalitetom i originalnošću pa nema dvojbe da će svojim repertoarom uljepšati doček Nove godine.


Energičan nastupZadarski bend »Kanella«, poznat po raznovrsnom repertoaru koji obuhvaća širok spektar izvođača i glazbenih žanrova kao što su Doris Dragović, Petar Grašo, Dalmatino, Stijene, Parni valjak, Boa, Michael Jackson, Donna Summer, Bruno Mars, Queen, Kiss, Police, Deep Purple, i ZZ Top oduševit će prave ljubitelje glazbe, koji se ne žele zadovoljiti samo jednim žanrom. Grupa »Kanela« ističe svoju kvalitetu u kreiranju mashupa i mikseva gdje spajaju različite glazbene elemente koji na prvi pogled možda ne bi išli zajedno.


Jole & grupa Bolero na glavnoj će pozornici prirediti najveći novogodišnji show ispunjen glazbom i smijehom. Uživat ćemo u nevjerojatnom glazbenom doživljaju jer u Novu godinu ulazimo s popularnim izvođačem Joletom i talentiranom grupom Bolero. Jole, poznat po svojim zaraznim hitovima, garantira energičan nastup koji će nas natjerati da plešemo do ponoći. Grupa Bolero će osvaja svojim glazbenim talentom i šarmom, stvarajući nezaboravan doživljaj za sve prisutne.


Veselo i u Obrovcu, Biogradu i na Viru


Treba istaknuti i što drugi gradovi spremaju za doček. U Obrovcu će tako nastupiti Baillando Band, a u Benkovcu trio DJ-a Triton, Cjohn i Lana.


Biogradski doček nove godine na otvorenom bit će održan u parku kod autobusnog kolodvora (Trg hrvatskih velikana). Program započinje u 22.30, a proslava će potrajati do ranih jutarnjih sati. Okupljene će zabavljati grupa Cambi te Matija Cvek & Funkensteins.


Virska riva bit će domaćin virskom dočeku nove godine na otvorenom, što je ujedno završni događaj Adventa na Viru. Program započinje u 21 sat, a nastupa Mladen Grdović.