Petak, 1. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

TRAGEDIJA

Žena umrla, muškarac teško ozlijeđen, sumnja na trovanje ugljičnim monoksidom

Autor: Hina

10.12.2023. 10:29
Žena umrla, muškarac teško ozlijeđen, sumnja na trovanje ugljičnim monoksidom

Foto: IlustracijaJedna žena smrtno je stradala a muškarac teško ozlijeđen u subotu u stanu u Rijeci, najvjerojatnije zbog trovanja ugljičnim monoksidom, izvijestila je u nedjelju riječka policija.


Unatoč pruženoj medicinskoj pomoći, 58-godišnjakinja žena je umrla dok se 60-godišnji muškarac nalazi na liječenju u Kliničkom bolničkom centru Rijeka.


Policija je dojavu da je u stanu na Drenovi pronađeno dvoje ljudi bez svijesti dobila u subotu oko 12 sati, a djelatnici hitne medicinske pomoći i vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe iznijeli su unesrećene te plinsku peć za grijanje, koja se nalazila u stanu.
Očevidom je utvrđeno da su muškarac i žena koristili plinsku peć za grijanje, a vatrogasci su pri ulasku u stan izmjerili visoku koncentraciju ugljičnog monoksida.


Poznanici unesrećenih navode da je riječ o supružnicima.


Tijelo žene prevezeno je na obdukciju u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku riječkog Medicinskog fakulteta kako bi se utvrdio točan uzrok smrti.


Po završetku kriminalističkog istraživanja sve utvrđene činjenice dostavit će se nadležnom državnom odvjetništvu, izvijestila je Policijska uprava primorsko-goranska.