Nedjelja, 26. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

KRADLJIVCI VREBAJU

Zadarska policija zabilježila niz krađa: Lopovi ukrali električni romobil i mobitele

Autor: Portal ZL

24.07.2023. 10:39
Zadarska policija zabilježila niz krađa: Lopovi ukrali električni romobil i mobitele

Foto: Vedran Karuza/Novi listZadarska policija izvijestila je o nekoliko krađa koje su se dogodile protekli vikend. Sa subote na nedjelju, 22./23. srpnja u Benkovačkom selu, nepoznati počinitelj je iz garaže u vlasništvu 49-godišnjaka otuđio električni romobil. Materijalna šteta iznosi oko tisuću eura, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.


U subotu, 23. srpnja u Zadru, na plaži Kolovare nepoznati počinitelj je otuđio mobitel 23-godišnjoj državljanki Velike Britanije. Materijalna šteta iznosi nekoliko stotina eura, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava.


Policijski službenici Policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 49-godišnjim državljaninom Italije, kojeg se sumnjiči za krađu. Naime, njega se sumnjiči da je 22 srpnja 2023.godine u Petrčanima, sa terase ugostiteljskog objekta otuđio mobitel u vlasništvu 47-godišnjaka. Tijekom kriminalističkog istraživanja otuđeni mobitel, vrijednosti preko tisuću eura je pronađen i vraćen vlasniku. Protiv osumnjičenog stranog državljanina se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog teške krađe.


Foto: FAH