Četvrtak, 30. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

24 C°

U ŽIVOTNOJ OPASNOSTI

U Solinu teško opečena dvogodišnja djevojčica

Autor: Hina

03.03.2024. 19:58
U Solinu teško opečena dvogodišnja djevojčica

Foto: IlustracijaDvogodišnja djevojčica teško je ozlijeđena u naselju Blaca u Solinu, gdje je u nedjelju oko 14 sati zadobila opekline po čitavom tijelu zbog čega je privedena jedna osoba, izvijestila je splitska policija.


Policija je  oko 14 sati iz KBC Split dobila informaciju da je liječnička pomoć pružena djetetu koje ima opekline po tijelu izazvane zapaljivom tekućinom.


“Prema do sada prikupljenim informacijama u pomoćnom objektu (pušnici) na solinskom području, za paljenje vatre osoba je koristila zapaljivu tekućinu koja se nalazila u boci te je u jednom trenutku vatra zahvatila bocu, zbog čega je osoba bacila zapaljenu bocu sa zapaljivom tekućinom u dvorište u kojemu se nalazilo dijete. Vatra je zahvatila curicu izazvavši joj opekline po tijelu”, izvijestila je policija.
Osoba koju se povezuje s tim događajem nalazi se u prostorijama policije te se nad njom provodi kriminalističko istraživanje dok se na mjestu događaja obavlja očevid. U bolnici se doznaje da je dijete u životnoj opasnosti.