Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

tragičan ishod

Umrla žena koja je nestala pa pronađena u teškom stanju u šumi

Autor: Hina

03.03.2024. 10:40
Umrla žena koja je nestala pa pronađena u teškom stanju u šumi

Foto: Arhiva NLU čakovečkoj bolnici umrla je 48-godišnja žena koja je u petak nestala, a u subotu je u teškom stanju pronađena u šumi između Dragoslavca i Frkanovca, potvrdio je ravnatelj bolnice Igor Šegović.


„Pacijentica je dovezena u našu ustanovu u kritičnom stanju te se odmah pristupilo mjerama intenzivnog liječenja. Usprkos poduzetim mjerama, nažalost je došlo do smrtnog ishoda, a dalje će se izvršiti sudska obdukcija”, rekao je kratko ravnatelj Šegović Hini.


Četrdesetosmogodišnjakinja se u petak oko 10 sati pješice udaljila iz obiteljske kuće u Dragoslavcu u nepoznatom smjeru, a sa sobom nije ponijela osobne dokumente, kao ni mobitel.
Policijska uprava međimurska odmah po zaprimanju prijave o njenom nestanku u suradnji s pripadnicima HGSS-a iz stanica Čakovec, Varaždin i Koprivnica te DVD-a Lopatinec, pokrenula je opsežnu potragu.


Žena je pronađena u subotu nešto poslije 15 sati u šumskom predjelu između Dragoslavca i Frkanovca, a na mjestu pronalaska pružena joj je potrebna medicinska pomoć, nakon čega je prevezena u Županijsku bolnicu Čakovec.