Nedjelja, 16. lipnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

29 C°

62-godišnjakinja teško ozlijeđena

Slovak osumnjičen za pokušaj ubojstva u Sukošanu

Autor: K.E.

31.08.2023. 17:23
Slovak osumnjičen za pokušaj ubojstva u Sukošanu

Foto: Luka JeličićPolicijski službenici Policijske postaje Zadar u suradnji s Odjelom općeg kriminaliteta Službe kriminalističke policije dovršili su kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjim državljaninom Slovačke, kojeg se sumnjiči za kazneno djelo Ubojstva u pokušaju na štetu dviju ženskih osoba.


Naime, sumnja se da je 29. kolovoza u večernjim satima na području Sukošana, 30-godišnjak pod utjecajem alkohola, u kući u kojoj je zajedno boravio s oštećenima, nakon prvotnog verbalnog sukoba, tjelesno napao 62-godišnju slovačku državljanku i oštrim predmetom ju teško ozlijedio.


Nadalje se sumnja da je, također nakon verbalnog sukoba, oštrim predmetom ozlijedio i 32-godišnju slovačku državljanku, koja je osumnjičenog pokušavala spriječiti u napadu na člana svoje obitelji.
Liječnička pomoć ozlijeđenima pružena je u OB Zadar, gdje je utvrđeno da je 62-godišnjakinja teško, a 32-godišnjakinja lakše ozlijeđena. S obzirom da se je kući za vrijeme poliicjskog postupanja nalazio i pas, isti je zbrinut od strane nadležnih službi.


Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni je u zakonskom roku predan pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu.