Subota, 25. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Što se dogodilo?

U Sukošanu jedna žena teže, a druga lakše ozlijeđena. Policija privela muškarca s agresivnim psom

Autor: Portal ZL

30.08.2023. 10:13
U Sukošanu jedna žena teže, a druga lakše ozlijeđena. Policija privela muškarca s agresivnim psom

Foto: Marko Prpić/PIXSELLSinoć, 29. kolovoza, u 20,53 sati policija je zaprimila dojavu ekipe hitne medicinske pomoći o zatraženoj liječničkoj pomoći u jednoj kući na području Sukošana.
Na mjesto događaja su upućeni policijski službenici koji su, u kući u kojoj borave strani državljani, uočili tri osobe od kojih je jedna, muška osoba, uz sebe držala agresivnog psa. Prilikom postupanja muškarac je odbijao svaku suradnju s policijom, sprječavajući ulazak u kuću držeći psa, poradi čega je savladan uz uporabu sredstava prisile te potom uhićen i stavljen pod nadzor policije.


U kući su zatečene dvije ženske osobe, također strane državljanke, koje su zbog zadobivenih ozljeda vozilom hitne medicinske pomoći prevezene na pružanje daljnje liječničke pomoći. Obje strane državljanke su zadržane u Općoj bolnici Zadar, gdje je utvrđeno kako je jedna od ozlijeđenih žena zadobila teške, a druga lake tjelesne ozljede.


U tijeku je kriminalističko istraživanje nad uhićenim stranim državljaninom radi utvrđivanja svih okolnosti i činjenica.