Utorak, 23. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Teška krađa

Provalio u kuću odakle je ukrao novac i zlato

Autor: A.Š.

01.02.2023. 11:47
Provalio u kuću odakle je ukrao novac i zlato

Foto: IlustracijaJučer, 31. siječnja u Zadru, u ulici Viktora Vide je nepoznati počinitelj provalio u kuću u vlasništvu 66-godišnjaka, odakle je otuđio novac i zlatni nakit. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća eura, a protiv nepoznatog počinitelja slijedi kaznena prijava zbog teške krađe.


Krađa 


Jučer, 31.siječnja u Sukošanu, nepoznati počinitelj je otuđio mobitel u vlasništvu 54-godišnjaka. Materijalna šteta iznosi nekoliko stotina eura, a protiv nepoznatog počinitelja se podnosi kaznena prijava zbog krađe.


Prekjučer, 30.siječnja u Biogradu, nepoznati počinitelj je otuđio električni romobil, kojeg je koristila maloljetna osoba. Materijalna šteta iznosi nekoliko stotina eura, a protiv nepoznatog počinitelja se podnosi kaznena prijava zbog krađe.
S ponedjeljka na utorak, 30./31.siječnja u Smilčiću, nepoznati počinitelj je sa gradilišta otuđio dijelove građevinske skele i drugu građevinsku opremu u vlasništvu trgovačkog društva. Materijalna šteta iznosi oko tri tisuće eura, a protiv nepoznatog počinitelja se podnosi kaznena prijava zbog krađe.