Nedjelja, 16. lipnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

29 C°

UŽAS U ZAGREBU

Policija započela istraživanje nad muškarcem koji je pogazio pješake u Buzinu

Autor: Hina

17.06.2023. 08:25
Policija započela istraživanje nad muškarcem koji je pogazio pješake u Buzinu

Foto: Emica Elvedji/PIXSELLZagrebačka policija započela je kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjakom koji je svojim mercedesom, u petak oko 22 sata na parkiralištu trgovačkog centra Supernova u Buzinu, naletio na tri pješaka i automobil u kojem su nakon udara ozlijeđene još dvije osobe.  Policijska uprava zagrebačka (PUZ) je precizirala da je 23-godišnjak upravljao mercedesom zagrebačkih registarskih oznaka te je uslijed neprilagođene brzine naletio na tri pješaka i jedan automobil koji se potom odbio na još jedan automobil.


Ozlijeđenim osobama na koje je naletio mercedes pružena je liječnička pomoć u zdravstvenim ustanovama Grada Zagreba, dok su u prometnoj nesreći ozlijeđene još dvije osobe koje su se nalazile u automobilu na koji je naletio mercedes te će i njima liječnička pomoć biti pružena u zagrebačkim bolnicama. Muškarac koji je upravaljo mercedesom je pod nadzorom policije te je u tijeku kriminalističko istraživanje. Mediji su ranije izvijestili da su na mjesto događaja upućeni vatrogasci koji su pomagali djelatnicima Hitne pomoći.


Dodali su da je vozač mercedesa, prema izjavama očevidaca, divljao automobilom po parkiralištu i zabijao se izravno prema pješacima i parkiranim automobilima. Nadodali su kako se radi o svojevrsnim utrkama na parkiralištu trgovačkog centra te da su ozlijeđeni promatrači utrka.


Foto: Emica Elvedji/PIXSELL