Utorak, 18. lipnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

20 C°

TRAGEDIJA KOD DUGOPOLJA

Policija traži svjedoke teške nesreće na A1. Poginuo osmogodišnjak, majka i još dvoje djece u bolnici

Autor: P. N.

25.12.2023. 11:08
Policija traži svjedoke teške nesreće na A1. Poginuo osmogodišnjak, majka i još dvoje djece u bolnici

Foto: Ivo Čagalj PIXSELLSplitska policija traži svjedoke stravične prometne nesreće na A1 kod Dugopolja, u kojoj je poginuo osmogodišnji dječak, dok su majka i još dvoje djece hospitalizirani u bolnici.


“Pozivamo svjedoke prometne nesreće koja se dogodila jučer, 24. prosinca 2023.godine, oko 14:20 sati na južnom koliničkom traku auto-ceste A1, a u kojoj prometnoj nesreći je poginula jedna osoba, da se jave u Postaju prometne policije Split osobno ili da kontaktiraju službenike telefonom na 504-036 ili 504-010”, javila je jutros policija.


Prve neslužbene informacije govorile su da je u nesreći poginuo vozač. Dalmatinski portal naknadno je, međutim, doznao da je poginulo dijete, dok su vozačica, odnosno majka i još dvoje djece završili u bolnici.
U KBC-u Split kažu da su na Objedinjeni hitni bolnički prijem zaprimljene tri stradale osobe iz prometne nesreće, 48-godišnja pacijentica ima teške tjelesne ozljede mozga, pluća i kralježnice, ali u ovom trenutku je van životne opasnosti.


Na bolničko liječenje dovedene su i dvije osobe od 12 i 15 godina. Izvan su životne opasnosti, ali će biti zadržane na liječenju. Imaju lakše tjelesne povrede.