Četvrtak, 7. prosinca 2023

Weather icon

Vrijeme danas

6 C°

PU ZADARSKA

Policija nastavila privođenja zbog napada na predstavnike C. zvezde i novinare

Autor: Hina

12.11.2023. 12:16
Policija nastavila privođenja zbog napada na predstavnike C. zvezde i novinare

Foto: Luka JeličićJoš nekoliko osoba koje bi mogle biti povezane s napadima na novinare Mozzart Sporta i člana uprave Crvene zvezde privedeno je u nedjelju prijepodne na ispitivanje, potvrdila je Hini glasnogovornica zadarske policije Ivana Grbin, nakon što su ranije već privedene dvije osobe. Grbin nije htjela precizirati o kojem točno broju privedenih se radi.


Dodala je i kako su se incidenti dogodili u širem središtu grada, u naselju Voštarnica i na Bulevaru, a napadnuti su zadobili lakše tjelesne ozljede. O napadima uoči današnje utakmice 7. kola AdmiralBet ABA lige u Dvorani Krešimira Ćosića u Zadru između KK Zadar i Crvene zvezde zadarska  policija izvijestila je u subotu navečer, objavivši da su na ispitivanje privedene dvije osobe.


O cijelom se događaju sinoć  priopćenjem oglasio i KK Zadar koji je osudio teške incidente “koji bacaju ljagu na ime kluba i Zadra kao grada”.


Gradonačelnik Dukić: Za ovo ne postoji opravdanje
U nedjelju prijepodne na napade je reagirao i gradonačelnik Zadra Branko Dukić, koji je poručio da “ovakvo nasilno ponašanje sa sportom i sportskim natjecanjima nema nikakve veze niti za to može postojati bilo kakvo opravdanje. Ništa nije, i ne može biti povod ili alibi za nasilje i ugrožavanje nečijeg života“.


Izrazio je iskreno žaljenje napadnutom predstavniku Crvene zvezde i njegovu prijatelju, njihovim obiteljima, klubu, novinarima i redakciji Mozzart Sporta.