Četvrtak, 7. prosinca 2023

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

sve prijavio policiji

Još jedan slučaj pedofilije u Zadru?! Otac primijetio čudno ponašanje djevojčice

Autor: K.E.

23.09.2023. 19:37
Još jedan slučaj pedofilije u Zadru?! Otac primijetio čudno ponašanje djevojčice

Foto: IlustracijaNakon što je Zadar i okolicu šokirao gnjusan slučaj pedofilije i zlostavljanja djevojčice u trajanju od predugih pet godina, još jedan mučan slučaj pojavio se u Zadru, javlja Dnevnik.hr. Naime, Novoj TV javio se roditelj djevojčice za koju tvrdi kako je godinama zlostavljana.


Dijete nije viđao godinama, jer je živio u inozemstvu, ali i tvrdi kako mu majka djeteta to nije ni dopuštala. Posljednje vrijeme počeo se viđati s djetetom i ono mu se otvorilo i kazalo što mu se događa, rekao je otac u Dnevniku Nove TV.


– Rekla je da je on nju pipao prstima, i da je on ljubio, i da je on njoj prijetio ako kaže njenima, materi i tome poluočuhu, da će im polomiti kosti, da će mu oni polomiti kosti. To je trajalo, to pipkanje, ljubljenje, da je ona psihički pukla i da mu je rekla da je ne ljubi, da nađe normalnu ženu koju će ljubit, a ne da maltretira nju”, kazao je otac djevojčice.
Prema informacijama koje posjeduje Nova TV, počinitelj još uvijek nije pronađen. U ovakvim slučajevima, informacije koje daje policija su šture jer štite identitet djeteta. Iz zadarske je policije također poručeno kako u ovakvim slučajevima djeluju promptno.