Četvrtak, 7. prosinca 2023

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

Ekskluzivno doznajemo

Djevojčica s obitelji živjela u podstanarima kod muškarca koji je silovao od šeste godine

Autor: Toni Perinić

22.09.2023. 19:03
Djevojčica s obitelji živjela u podstanarima kod muškarca koji je silovao od šeste godine

Foto: Davor Puklavec/PIXSELLRanije smo izvijestili kako je zadarska policija danas uhitila muškarca sa zadarskog područja zbog teškog slučaja pedofilije koji se navodno događao tijekom više godina. Slučaj je posebno osjetljiv zbog maloljetne žrtve, djevojčice koja je bila seksualno zlostavljana od svoje šeste do jedanaeste godine života.


Kako saznajemo, riječ je o muškarcu starije životne dobi i djevojčici sa šireg zadarskog područja koji nisu u srodstvu, kako je ranije objavljeno. Oni su, prema informacijama s kojima raspolažemo, živjeli u istoj kući u vlasništvu muškarca, gdje je obitelj djevojčice bila u najmu. Djevojčica je dugo godina šutjela o zlostavljanju, a požalila se školskom psihologu koji je alarmirao cijeli sustav. Roditelji nisu posebno obraćali pažnju na muškarca zbog njegove dobi, a s njim su čak djevojčicu puštali u šetnju.


Podsjetimo, muškarac je danas priveden pritvorskom nadzorniku, nakon čega će biti ispitan u državnom odvjetništvu. Zbog maloljetne žrtve i osjetljivosti slučaja, policija ne smije izlaziti s informacijama o ovom događaju, a kako nam je ispričala glasnogovornica PU zadarske, Ivana Grbin, na taj način se pokušava izbjeći daljnja viktimizacija žrtve.