Četvrtak, 30. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

25 C°

NEOBIČNA KRAĐA

Iz štale u Stankovcima ukradena tri janjeta

Autor: K.E.

28.06.2023. 09:58
Iz štale u Stankovcima ukradena tri janjeta

Foto: Arif Sitnica

Jučer, 27. lipnja u Zadru, u Ulici Ljudevita Posavskog nepoznati počinitelj je otuđio bicikl 33-godišnjeg vlasnika. Materijalna šteta iznosi nekoliko stotina eura, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog kaznenog djela krađe.


S ponedjeljka na utorak, 26./27. lipnja u mjestu Budak, nepoznati počinitelj je otuđio osobni automobil  68-godišnjeg vlasnika. Materijalna šteta iznosi preko tisuću eura, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog kaznenog djela krađe.


U protekla dva dana, od 25. do 27. lipnja u Stankovcima, nepoznati počinitelj je iz štale 72-godišnjeg vlasnika otuđio tri janjeta. Materijalna šteta iznosi nekoliko stotina eura, a u tijeku je kriminalističko istraživanje u svezi kaznenog djela  krađe.


S ponedjeljka na utorak, 26./27. lipnja na području mjesta Škabrnja,  nepoznati počinitelj je otuđio agregat u vlasništvu 60-godišnjaka.


Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća eura, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog kaznenog djela krađe.