Četvrtak, 22. veljače 2024

Weather icon

Vrijeme danas

8 C°

Kraj opsade

Gotova drama: Bacao molotovljeve koktele, pa se polio benzinom i prijetio bombom

Autor: Portal NL

03.10.2023. 16:41
Gotova drama: Bacao molotovljeve koktele, pa se polio benzinom i prijetio bombom

Foto: Borna Jaksic/PIXSELLOpsadno je stanje u Tordincima, mjestu u Vukovarsko-srijemskoj županiji, gdje se muškarac zatvorio us voju kuću i prijeti. Navodno je bacao molotovljeve koktele na drugu kuću, a prema zadnjim informacijama, javljaju 24sata, policija je potvrdila da muškarac prijeti bombom. Na teren su stigli i specijalci, kako se vidi na fotografijama s mjesta događaja, muškarca policijski snajperisti drže na nišanu.


Pregovori koji su potrajali od jutra konačno su urodili plodom. Muškarac se predao i odvezla ga je hitna pomoć.


Bacao molotovoljeve koktele


Lokalni portal Vinkulja.hr javlja da je muškarac koji iz kuće prijeti bombom 57-godišnji bivši zaštitar. Navodno se polio benzinom nakon što se zabarikadirao u kuću.

Drama je započela još ujutro.


“Oko 9 ujutro je sve krenulo. Posvađao se sa susjedima, gađao im kuću molotovljevim koktelima pa pobjegao kod sebe doma. Polio se benzinom, zaključao u kuću i prijetio bombom”, ispričao je za 24sata čitatelj.


Cijela ulica je u blokadi, a kuću su okružili policija i vatrogasci.


Nije prvi put da radi probleme po selu


“Ovo nije prvu put da pravi probleme po selu, jednom je prijetio i mome sinu da će ga zaklati, ali nikada stvari nisu izmaknule kontroli do ove mjere. Strašno!”, rekla je za Vinkulju Ljubica Damjanović.Njezin suprug Ivica dodaje da muškarac već dugo ima psihičkih problema.


“Žena i djeca su ga napustili, ima brata skrbnika, ali dugo ga nismo vidjeli da dolazi. Često zna praviti probleme u selu, no ovako nešto nismo očekivali. Prilikom gašenja požara lakše je ozlijeđen jedan policajac”, rekao je za Vinjulja.hr.