Srijeda, 17. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

NEMIRNA NOĆ

Cijelu noć trajala drama u Makarskoj: Muškarac se zatvorio u stan sa suprugom i prijetio

Autor: Portal ZL

15.07.2023. 10:47
Cijelu noć trajala drama u Makarskoj: Muškarac se zatvorio u stan sa suprugom i prijetio

Foto: IlustracijaPrava drama odvija se u Makarskoj od 2 sata, na 9. katu zgrade u Ulici Vladimira Nazora gdje 45-godišnji Makaranin sjedi na rubu balkona i prijeti da će izvršiti samoubojstvo skokom. Zgradom od 2 sata vlada “talačka kriza”, za promet je zatvorena susjedna Ulica kipara Meštrovića, na 9. katu su makarski policajci, specijalna policija, vatrogasci i djelatnici Hitne pomoći. Isprva su vatrogasci do muškarca pokušali doći autom ljestvama, međutim on je zaprijetio da će skočiti s 9. kata pa su odustali od akcije, javlja Slobodna Dalmacija.


S Makaraninom su u stanu bile dvije kćeri koje su sklonjene na sigurno, a suprugu je pustio van oko 6 sati nakon čega je odvezena vozilom Hitne. Dramatična situacija još je trajala ujutro, s Makaraninom je u stanu bio pregovarač, a čekao se dolazak dodatne ekipe specijalne policije kao,  javila je Slobodna Dalmacija.


Oglasila se u međuvremenu i policija.
U noći oko 2,30 sati u Makarskoj muškarac se zatvorio u stan s jednim članom najuže obitelji i prijetio da će nauditi osobi i prijetio samoubojstvom. Odmah su na mjesto događaja upućeni policijski službenici, a potom  i pregovarač Jedinice specijalne i interventne policije.


Jutros oko 6 sati nakon postupanja policije muškarac je  pustio osobu, dok je i dalje ostao sam u stanu, odbijao izići  i prijetio samoubojstvom. Oko 9.23 sata muškarac je uhićen. Članu obitelji je pružena liječnička pomoć, te utvrđena lakša tjelesna ozljeda u vidu manje rane na tijelu.