U sedam utakmica prije dolaska u Firencu, u svim natjecanjima, Roma je ukupno primila pet golova. Istih pet pogodaka primila je unutar samo 90 minuta u Firenci.


„Kod Fiorentine smo imali pogrešan stav, mentalitet i pristup. Sve smo radili krivo. Prije nekoliko dana smo stvarno odigrali jako dobro protiv kijevskog Dinama. Bilo je iznimno čvrsto, kao i u utakmicama ranije, ali ovaj put smo sve radili na pogrešan način“, komentirao je Jurić koji se već ranije našao u središtu priča kako neće još dugo izdržati na klupi Rome, bez obzira što je ipak prodrmao momčad svojim dolaskom tijekom aktualne sezone.




„Dvije promjene sam napravio još tijekom prvog poluvremena i time sam želio razbuditi momčad. Vidjelo se da idemo krivim putem. Nisam uspio. Ružno je bilo za gledati ovu utakmicu, ali ovakvi se susreti u nogometu ponekad događaju“, dodao je Jurić.


Roma i dalje ne stoji dobro, jedanaesta je na ljestvici talijanske Serie A, a ukupno je u zadnjih pet susreta, u Serie A i Europskoj ligi, pobijedila samo jednom.


„Moje je da nastavim s radom i novim podizanjem momčadi“, zaključio je 49-godišnji hrvatski trener.