Petak, 27. rujna 2024

Weather icon

Vrijeme danas

26 C°

BORIS ROGOZNICA

Bivši suprug Doris Pinčić posjetio Banja Luku iz neobičnog razloga: 'Morao sam to doći osobno preispitat...'

Autor: H.H.

26.09.2024. 11:48
Bivši suprug Doris Pinčić posjetio Banja Luku iz neobičnog razloga: 'Morao sam to doći osobno preispitat...'

Foto: Jelena Balić



Glazbenik Boris Rogoznica aktivan je na društvenim mrežama gdje dijeli razna iskustva s pratiteljima. Ovog je puta otkrio da je ovaj tjedan posjetio grad u Bosni i Hercegovini iz neobičnog razloga.


– Ovaj tjedan sam odlučio posjetiti Banja Luku. Grad u kojem nikada nisam bio a udaljen je svega 2ipo sata od Zagreba. Kruže priče da je ovdje omjer žena i muškaraca 7 naprema 1 u prednost žena. Morao sam to doći osobno preispitat i uvjeriti se da li je doista tome tako ili su to ipak samo urbane legende. Dok to istražujem prošao sam “Gospodskom ulicom” baš onom iz istoimene pjesme mog kolege i imenjaka Borisa Režaka. Prekrasne pjesme koja je osvojila titulu “pjesma godine” na Naxi radiju. Pjesme koju je napisala i skladala Beba (Jelena) Balašević. Kćerka mog velikog idola. Eto malo zanimljivosti.. srdačan pozdrav iz BL, napisao je Boris na svojem Instagram profilu.


 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.


 


Objavu dijeli Boris Rogoznica (@boris_rogoznica)



Inače, Boris svoj ljubavni život uspješno skriva od javnosti od kako se razveo od Doris Pinčić 2020. godine. Par je u braku bio sedam godina te imaju dvoje djece, sina Donata i kćerkicu Gitu. Doris je pronašla sreću s menadžerom Davorom Guberovićem za kojeg se 2022. godine i udala te su zajedno dobili kćerkicu Divnu.