Srijeda, 1. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Nova ravnateljica Larisa Pavlović-Petani stupila na dužnost

21.02.2020. 08:00


Larisa Pavlović-Petani nova je ravnateljica Dječjeg vrtića Radost. Prošlog tjedna je njezin izbor potvrdio gradonačelnik Branko Dukić, a izabralo ju je prošli mjesec Upravno vijeće Dječjeg vrtića Radost na čelu sa Smiljanom Zrilić. Kako doznajemo od Jose Nekića, pročelnika Upravnog odjela za odgoj i školstvo u Gradu Zadru, nova ravnateljica je stupila na dužnost u ponedjeljak 17. veljače, otkad teče njezin četverogodišnji mandat. Ona je na tom mjestu zamijenila Marijanu Miočić, koja je na polovici svog drugog mandata podnijela ostavku radi zapošljavanja na Sveučilištu u Zadru. U međuvremenu, do stupanja na dužnost nove ravnateljice, vršiteljica dužnosti bila je Ksenija Medini.
Pavlović-Petani je, podsjetimo, izabralo Upravno vijeće vrtića, između ostalog, zato što je jedina od osam prijavljenih kandidatkinja imala završen petogodišnji diplomski studij.
Jedna od prvih dužnosti nove ravnateljice bit će današnje svečano otvorenje novog sportskog vrtića Višnjik II koji se nalazi na području Sportsko-rekreacijskog centra.