Nedjelja, 1. rujna 2024

Weather icon

Vrijeme danas

33 C°

MALI NOGOMET

Završio 22. turnir Pojonsko srce: Biograjci u finalu nadjačali Zadrane

Autor: Šime Ćurko

12.07.2023. 18:46
Završio 22. turnir Pojonsko srce: Biograjci u finalu nadjačali Zadrane

Foto: TOMISLAV IVANOV/UDRUGA POJONSKO SRCE



Nakon sedam dana, u kojima je odigrano 36 utakmica, završio je 22. malonogometni turnir Pojonsko srce. Prvo mjesto osvojila je momčad Street food Biograd, koja je u finalu s 3:2 svladala Fažanku tours. Bilo je to treće uzastopno finale Fažanke, koja je turnir osvojila 2021., a lani je u dvoboju za titulu poražena od domaćina Poljane. U utakmici za treće mjesto Banj je s 1:0 svladao Kali. Najbolji igrač je Vice Birkić, a najbolji strijelac Joso Kalac, obojica članovi pobjedničke momčadi, najbolji vratar je Jakov Pinčić (Fažanka tours), a nagradu za najkorektniju momčad dobio je Ist. Odigran je i turnir veterana na kojem je pobijedio sastav La bocca iz Sukošana, nakon što je u finalu s 1:0 svladao Drakmar Sali. Treći su Tenkisti, koji su u utakmici za broncu bili bolji od Sv. Filipa i Jakova.


Iz La bocce su najbolji igrač Antonio Zelić i najbolji vratar Stipe Bjeliš, dok je priznanje za najboljeg strijelca osvojio Šanto Basioli (Drakmar Sali). Sve utakmice završne večeri sudili su Mateo Šimunov i Mario Lulić, inače suci Prve malonogometne lige. Prije finalne utakmice vaterpolistima Garmenjaka iz Barotula i momčadi Pinac iz Preka uručeni su pehari za prvo i drugo mjesto na vaterpolskom turniru.


– Više od 2000 prodanih listića lutrije i veliki broj ljudi, koji su došli na ŠRC Bobac još jednom su dokazali da je Pojonsko srce postalo zaštitni znak Poljane. U izvlačenju lutrije prvu nagradu, skuter Aprillia, osvojila je Iva Stanin. Nakon finalne utakmice, bakljade i vatrometa organizirana je i zabava za sve koji su došli na turnir. Hvala svima koji su podržali ovaj događaj. Posebna zahvala sponzorima i našim članovima, koji su svih sedam dana neumorno radili kako bi sve proteklo u najboljem redu – objavili su na Facebook stranici Udruge Pojonsko srce, koja je i organizirala turnir.


Foto: TOMISLAV IVANOV/UDRUGA POJONSKO SRCE


Foto: TOMISLAV IVANOV/UDRUGA POJONSKO SRCE


Finale




SF BIOGRAD       3


FAŽANKA TOURS       2


STREET FOOD BIOGRAD: Jure Šarin, Mate Šarin, Vice Birkić (2), Šime Colić Škuca, Ivan Ninčević, Mateo Colić, Marko Čačić, Borna Knez, Roko Nakić, Nikola Jurišić, Mateo Mitrović, Joso Kalac (1).


FAŽANKA TOURS: Josip Tikulin (1), Jakov Pinčić, Jure Ivandić (1), Luka Zdrilić, Ivan Brkić, Toni Bugarija, Domagoj Miletić, Luka Gavran, Ivan Tokić, Domagoj Torbarina, David Katuša.


Četvrtfinale: Fažanka tours – CB Luna 2:1, Poljana – SF Biograd 1:5, Banj – Kašunari 3:2, De loro – Kali 6:7 (4:4). Polufinale: SF Biograd – Banj 5:3, Fažanka tours – Kali 3:0. Za treće mjesto: Banj – Kali 1:0.


Veterani, polufinale: Drakmar Sali – Tenkisti 2:1, Sv. Filip i Jakov – La bocca 3:0 (b. b.). Za treće mjesto: Sv. Filip i Jakov – Tenkisti 1:2 (0:1). Finale: La boca – Drakmar Sali 1:0.