Subota, 27. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

34 C°

Wimbledon

Petra Martić oko podneva igra protiv Francuskinje Parry, poslije nje na teren će Donna Vekić i Amerikanka Stephens

Autor: Hina

06.07.2023. 06:53
Petra Martić oko podneva igra protiv Francuskinje Parry, poslije nje na teren će Donna Vekić i Amerikanka Stephens

Foto: Donna Vekić/Foto REUTERS

Danas  bi, dopuste li to vremenski uvjeti, trebali biti odigrani i prvi mečevi u konkurenciji muških parova, a na rasporedu su se našli prošlogodišnji finalisti Nikola Mektić i Mate Pavić, čiji su suparnici Brazilac Marcelo Demoliner i Nizozemac Matwe Middelkoop



Donna Vekić i Petra Martić, jedine preostale hrvatske predstavnice u pojedinačnoj konkurenciji u Wimbledonu, na trećem teniskom Grand Slam turniru u sezoni, danas će odigrati svoje mečeve drugog kola.


Donna Vekić će svoj meč protiv nekadašnje pobjednice US Opena, Amerikanke Sloane Stephens, igrati na terenu 1, jednom od dva s pomičnim krovom u All England Clubu, a njihov je dvoboj na rasporedu kao drugi od 14 sati po srednjoeuropskom vremenu. U prvom meču će Nijemac Alexander Zverev igrati protiv Nizozemca Gijsa Brouwera.


Petra Martić bi u akciji protiv Francuskinje Diane Parry trebala biti od podneva na terenu 11.




Danas  bi, dopuste li to vremenski uvjeti, trebali biti odigrani i prvi mečevi u konkurenciji muških parova, a na rasporedu su se našli prošlogodišnji finalisti Nikola Mektić i Mate Pavić, čiji su suparnici Brazilac Marcelo Demoliner i Nizozemac Matwe Middelkoop. Njihov je dvoboj na rasporedu kao četvrti na terenu 4.