Utorak, 30. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Doživite pravi metal odmor!

16.05.2012. 22:00
Doživite pravi metal odmor!


Poluotok Puntamika ugostit će vrhunske svjetske metal bendove, a očekuje se dolazak publike iz svih dijelova svijeta. Od SAD-a, Meksika, Velike Britanije, skandinavskih i zemalja Beneluxa, preko Njemačke, zemalja regije, Ukrajine, pa sve do Dalekog istoka, kažu organizatori


Metalfest Hrvatska 2012. najidealniji je početak ljetnog festivalskog ludila, ističu organizatori. Odbrojavanje je počelo, tek nešto više od dva tjedna ostalo je do početka. Festival se održava od 2. do 5. lipnja, a nastupa sedamdesetak vrhunskih bendova iz svijeta i regije. Uz već najavljene velikane metal scene – Megadeth, Fear Factory, W.A.S.P., Kreator, Blind Guardian, Hypocrisy, Symphony X, Behemoth, Vader, In Extremo, Dark Tranquillity, Moonspell, Ensiferum, Death Angel i mnoge druge, koji će nastupati na Visigoth stageu, na Liburnian stageu nastupit će najveći regionalni metal bendovi, a dogovoreni su i nastupi kvalitetnih tribute bendova. Zadar će početkom lipnja biti mjesto žestoke svirke i headbanginga za goste iz cijelog svijeta.
– Nešto više od dva tjedna ostalo je do početka Metalfesta Hrvatska 2012., festivala koji se održava u najspecifičnijem i najljepšem okruženju – tik do obale Jadranskog mora. Poluotok Puntamika ugostit će vrhunske svjetske metal bendove, a očekuje se dolazak publike iz svih dijelova svijeta. Od SAD-a, Meksika, Velike Britanije, skandinavskih i zemalja Beneluxa, preko Njemačke, zemalja regije, Ukrajine, pa sve do Dalekog istoka. Svi će oni, uz to što će uživati u kombinaciji omiljene glazbe i odmora na jednoj od najljepših morskih obala na svijetu, biti nazočni povijesnim trenucima – stvaranja jedne nove tradicije. Naime, Metalfest Hrvatska prvi je specijalizirani, veliki Open air heavy metal festival u Hrvatskoj i po tome će sigurno zauzeti posebno mjesto u povijesnim knjigama, kažu organizatori.
Metalfest Hrvatska neće biti samo glazba, ležanje na plaži i kupanje u moru. Organizatori će svojim posjetiteljima ponuditi mnogo pogodnosti, dodatnih sadržaja poput Dark Ride rute, a s obzirom na to da je Zadar prekrasan grad te da se u njegovoj blizini nalazi pet nacionalnih i tri parka prirode, moći će sami odabrati gdje potrošiti vrijeme koje planiraju odvojiti za izvanglazbene aktivnosti. Organizatori su istaknuli i kako ljeto, sunce, plaža, more ili vrhunski line-up nisu jedini aduti Metalfesta Hrvatska 2012.
– To je festival sa jednom od najjeftinijih ulaznica u rangu takvih događanja, moderno opremljenim kampom, sniženim cijenama smještaja i drugih usluga festivalskih partnera, kažu organizatori.
Cijena festivalske ulaznice do 1. lipnja je 469 kuna, dok je cijena jednodnevne ulaznice 314 kuna. Na festivalu će se cijena ulaznice popeti na 639 kuna, pa ako planirate krenuti, vrijeme je da ulaznicu kupite već sad ili je osvojite u našoj nagradnoj igri.