Srijeda, 19. lipnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

30 C°

biograd na moru

Uskoro besplatna radionica za poduzetnike na temu brendiranja

Autor: Portal ZL

08.01.2024. 08:48
Uskoro besplatna radionica za poduzetnike na temu brendiranja

Foto: Grad Biograd na MoruPoduzetnički inkubator Biograd upriličit će besplatnu radionica za poduzetnike na temu brendiranja. Radionica koji vodi je Izabela Laura, poduzetnica koja se bavi brendiranjem i edukacijom na temu brendiranja, održat će se s početkom u 10 sati. Namijenjena je malim poduzetnicima i obrtnicima, sadašnjim i onima koji će to tek postati, bez obzira na to čime se bave.


Na radionici će sudionici razjasniti svoju priču i postaviti čvrste temelje svog benda. Nešto što mnogi poduzetnici preskaču na početku, a što je vrlo često uzrok kasnijih problema s prodajom, marketingom i/ili nedostatkom prepoznatljivosti.


Naučit će se na koje načine brend može pomoći vašem biznisu, kako postići da vas kupci prepoznaju kao brend i odakle uopće krenuti u procesu izgradnje brenda.
Na temelju konkretnih primjera obradit će se sljedeće cjeline, Vrijednosti brenda – zašto su vrijednosti ključ uspješnog brenda, Što je osobnost brenda, zašto vam treba u brendiranju i kako je definirati, Zašto vaš brend postoji, Kako želite da vas vaši kupci percipiraju – gdje se želite pozicionirati i kako to postići, Zašto je bitno kako vaš brend izgleda – ključne stvari koje trebate znati o vizualnom identitetu i logotipu svog brenda te Tko su vaši kupci i kako im se možete približiti – uvod u definiranje ciljnih kupaca.


Radionica je praktična i interaktivna što znači da će se kroz konkretne vježbe raditi na primjerima svog brenda te će se moći postavljati pitanja koja zanimaju sudionike.


Brend nije samo logotip i boja koja se prepoznaje. Brend je doživljaj, iskustvo, emocija. Kako stvoriti brend? Radionica je besplatna, no prijave su obavezne kako je broj mjesta ograničen