Nedjelja, 14. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

26 C°

OBAVIJEST IZ VODOVODA

Sutra bez vode ostaje nekoliko naselja i ulica u Zadarskoj županiji, evo popisa

Autor: Portal ZL

09.07.2024. 16:00
Sutra bez vode ostaje nekoliko naselja i ulica u Zadarskoj županiji, evo popisa

Foto: PIXSELL“Zbog radova na vodoopskrbnom sustavu, dana 10.07.2024. godine (srijeda) u vremenu od 8:00 h pa do 12:00 h biti će privremeno obustavljena opskrba vodom u mjestu Sukošan, u ulici Punta i u ulici Put Podvare”, izvijestili su iz Vodovoda.
Tijekom radova do ponovne uspostave vodoopskrbe, cisterna s vodom za ljudsku potrošnju biti će smještena u ulici Punta kod kućnog broja 50.


Zbog radova na magistralnom cjevovodu u Modriču sutra od 08:00 h do 17:00 h će bez vode biti i potrošači u Modriču i dijelovima naselja Seline: Modrič, Reljan i Bucići. Tijekom radova do ponovne uspostave vodoopskrbe, cisterna s vodom za ljudsku potrošnju bit će smještena u Modriču na obali (pored autobusne stanice) i Selinama na adresi Put Bucića 1 (pored autobusne stanice).


Moguće poteškoće u vodoopskrbi i u Zadru


Zbog poteškoća u radu crpne pumpe na vodospremi Pudarica, biti će moguće poteškoće u vodoopskrbi korisnika u gradu Zadru na području mjesnih odbora : Mjesni odbor Crvene kuće, Mjesni odbor Novi Bokanjac, Mjesni odbor Plovanija, te Mjesni odbor Vidikovac. Normalizacija opskrbe vodom očekuje se najkasnije do 12.07.2024. godine.