Nedjelja, 10. prosinca 2023

Weather icon

Vrijeme danas

8 C°

OSVOJILI ČETIRI MEDALJE

Obrovački raketni modelari dominantni u Čakovcu

Autor: Toni Perinić

21.11.2022. 19:30
Obrovački raketni modelari dominantni u Čakovcu

Foto: Srednja škola ObrovacNa natjecanju u raketnom modelarstvu Croatia cup održanom u Čakovcu, ekipe Srednje škole Obrovac ponovno su ostvarili iznimne uspjehe.


Na Croatia cupu je sudjelovalo ukupno 15 obrovačkih srednjoškolaca podijeljenih u pet ekipa UTK Faust Vranćič i KMT SŠ Obrovac, a natjecali su se u dvije različite discipline – S-A-6 strimeri i S-A-3 padobrani.


U Obrovac su se vratili bogatiji za četiri medalje te pet ekipnih pehara.
Mladi Obrovčani su još jednom dokazali da su među najboljim raketnim modelarima u Hrvatskoj. U kategoriji S-A-6 osvojili su čak tri medalje i tri ekipna pehara.


Maturant David Batarelo Šalamon osvojio je prvo mjesto i zlatnu medalju, drugašica Lorena Sekulovski završila je na drugom mjestu i sa srebrom oko vrata, a trećeplasirani je prvaš Franko Modrić. U toj istoj disciplini obrovačke su ekipe također osvojile tri prva mjesta. Ekipa u sastavu Ivona Tot, Lorena Sekulovski i Marija Anić bila je najbolja, drugo mjesto ekipno pripalo je Davidu Batarelu Šalamonu, Franku Modriću i Niki Baričeviću, a treće Dori Šoša, Eni Modrić i Toniji Maričić.


U disciplini S-A-3 maturantica Patricija Sekulovski je u pojedinačnoj konkurenciji osvojila zlato, a ekipno su osvojeni drugo – Patricija Sekulovski, Leona Tot i Eni Melani Modrić te treće mjesto – Lorena Sekulovski, Marija Anić i Ivona Tot. (tp)