Petak, 1. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

pripreme za sezonu

Luksuzni turistički resort Jake Andabaka u Sv. Filipu i Jakovu u potrazi za radnicima

Autor: K.E.

07.12.2023. 17:17
Luksuzni turistički resort Jake Andabaka u Sv. Filipu i Jakovu u potrazi za radnicima

Foto: Sergej Dreschler/NLInvesticija Jake Andabaka u Sv. Filipu i Jakovu vrijedna gotovo 18 milijuna eura, bliži se svom kraju. Nekadašnje apartmansko naselje uskoro će zablistati u novom sjaju; u obliku luksuznog turističkog resorta s pet zvjezdica. Koncept naselja je u svibnju za Zadarski list pojasnio sam Andabak, a resortom mu je cilj dovesti luksuz u Sv. Filip i Jakov te proširiti turističku ponudu mjesta.


Kako stvari stoje, resort će već od sljedeće turističke sezone bogatiti turističku ponudu Sv. Filipa i Jakova. Naime, Andabakova tvrtka koja stoji iza izgradnje resorta, u potrazi je za radnicima.


Za period od 1. ožujka sljedeće godine, zapošljavat će radnike na pozicijama voditelja posade te voditelja recepcije. Od 1. travnja, zaposlit će četiri osobe na poziciji mornara. Od 1. svibnja zapošljavaju osobu na mjestu spremačice te od 1. lipnja osobu na poziciju recepcionera.
Podsjetimo, luksuzno naselje sastojat će se od luksuznih vila te od 5o do 60 soba u hotelu i superluksuznim apartmanima.