Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

traži se staford

Iz automobila u kojem su kod Sv. Roka poginula dvojica pobjegao pas, građani mole za pomoć

Autor: K.E.

27.02.2024. 21:06
Iz automobila u kojem su kod Sv. Roka poginula dvojica pobjegao pas, građani mole za pomoć

Foto: Izgubljeni psi ZadarU jučerašnjoj prometnoj nesreći na A1 kod Sv. Roka u kojoj su poginula dva muškarca bio je i pas staford za kojim se trenutno traga. Vozač automobila splitskih registarskih oznaka sišao je s kolnika na makadamsku površinu koja se nalazi između dva kolnička traka, a potom se nekontrolirano vratio na kolnik.


U zanošenju automobila izletio je ponovo izvan kolnika te prednjim dijelom automobila udario u kamene stijene, odbio se od njih te nastavio više puta nekontrolirano rotirati.


Tijekom rotacije ispali su 37-godišnji hrvatski državljanin i 28-godišnji državljanin Crne Gore koji su na mjestu stradali, a iz automobila je pobjegla i prestrašena kujica staforda po imenu Bjuti. Viđen je nakon prometne nesreće, a iz zadarskog azila apeliraju za pomoć.
– Pas se kretao u smjeru Sveti Rok stara cesta obrovačka u smjeru Obrovca. Molimo sve građane ako ga vide, uoče ili susretnu da nazovu ili kontaktiraju odmah nadležne službe 112 ili policiju, može se i nas nazvati.


Ono što mi imamo saznanje je da izbezumnjeno trčao tom starom cestom gdje je sad pas i u kakvom je stanju mi zaista ne znamo, ali voljeli bi ga naći da obavjestimo obitelj da dođu što prije po psa, stoji u objavi na Facebook stranici izgubljeni psi Zadar.