Subota, 3. lipnja 2023

Weather icon

Vrijeme danas

21 C°

Vrhunska zabava

Zorica Kondža 4. ožujka stiže u zadarski Arsenal

Autor: ZL Promo

25.02.2023. 14:14
Zorica Kondža 4. ožujka stiže u zadarski Arsenal

Foto: Sergej DRECHSLERIz grada pod Marjanom u Krševanov grad nakon tri godine dolazi glazbena diva čije su ljubavne balade dio svake dalmatinske fešte. Zorica Kondža svojim će energičnim i jedinstvenim glasom 4. ožujka u kultnom Arsenalu, Zadranima omiljenoj mješavini tradicionalnog i urbanog, protresti i zabaviti sve prisutne. Koncert počinje u 22 sata, a u ugodnom ambijentu Arsenalova prostora uz glazbenu divu nastupit će i splitska klapa Šufit.


Impresivna karijera


Uspješnu glazbenu karijeru Kondža je započela u grupama Pirati, Novi Dan, Stijene i ST, a na svoj put kao solistica krenula je osamdesetih godina. S grupom Stijene objavila je četiri albuma, a dva albuma objavljuje samostalno. Svoj je glazbeni put započela kao prateći vokal mnogih naših uspješnih glazbenika, a često je nastupala na festivalima poput Splitskog festivala na kojem je nerijetko osvajala prvo mjesto. Danas dupkom puni koncertne prostore, a u karijeri dugoj pola stoljeća Zorica Kondža izgradila je raskošan i impresivan glazbeni opus. Za Zadrane će zapjevati svoje poznate hitove poput Zar je voljeti grijeh, Ti si moj san, Najljepše je kad si tu, Molitva za tebe i brojne druge glazbene balade s neizostavnim mediteranskim štihom kojima će mnogima stvoriti vječnu uspomenu na nastup u Arsenalu. Klapa Šufit dobitnica je Porina za najbolji album pop – folklorne glazbe te Porina za najbolju izvedbu klapske glazbe, a nedavno su sa Zoricom Kondžom snimili pjesmu pjesmu pod nazivom Pružimo nam šansu.


Arsenal će nakon početka godine s izvrsnim umjetnicima i ožujak započeti kvalitetnom glazbom, a urbani prostor prožimat će poznati stihovi Kondžinih pjesama. Iza sebe ima pola stoljeća bogatog glazbenog iskustva, baš kao i niz vrhunski otpjevanih koncerata diljem Lijepe Naše, a svakim od njih ostavila je dubok trag u povijesti hrvatske glazbe.


Ulaznice od 13. veljače
Ulaznice za glazbeni spektakl dostupne su od 13. veljače i to u Arsenalu od ponedjeljka do petka u vremenu od 9 do 19 sati i subotom od 9 do 12 sati te u Hotelu Kornati u Biogradu na Moru, sve dane od 7 do 21 sat. Raspjevajte se i osjetite dobru atmosferu na parteru po cijeni od 23 eura, a na parteru s barskim stolom bez sjedalica (fan pit) za 28 eura. VIP standard ulaznice prodaju se po cijeni od 33 eura, a uključuju barski stol bez stolica, od sredine do zida galerije, dok se VIP premium ulaznice prodaju po cijeni od 40 eura te uključuju stol sa stolicama, premium zonu od ograde galerije do sredine. Osobe u invalidskim kolicima mogu ući besplatno uz pratnju osobe koja plaća punu cijenu ulaznice, kao i djeca do dvanaest godina u pratnji odrasle osobe. Na ulaznice kupljene u Arsenalu do 27. veljače ostvaruje se popust od 15 posto.