Petak, 23. veljače 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

bezvremenski hitovi

Prljavci ove subote stižu u Arsenal

Autor: Doria Kolanović

23.01.2023. 11:06
Prljavci ove subote stižu u Arsenal

Foto: PromoU Zadar dolazi kultni hrvatski bend, jedan od onih koje s razlogom zovemo povijesnim i nezaobilaznim u genezi hrvatskog rock and rolla – Prljavo kazalište! Gostovat će u zadarskom Arsenalu, prostoru koji spaja urbani ambijent i tradiciju koja datira još od 16. stoljeća.


Upravo ondje gdje se miješaju suvremena kultura, vrhunska zabava i tradicija, Prljavci će održati još jedan nezaboravan koncert i ponovno spojiti generacije: one koje su odrastale, ljubile, voljele i umirale uz njihove pjesme s onima koji to vrijeme znaju samo iz priča.


Tako će Arsenal, već tradicionalno i ove godine ugostiti niz poznatih i vrhunskih glazbenika čiji će se koncerti prepričavati i godinama nakon, a početak godine uz Prljavce je i više nego sjajan. Zabilježite kraj siječnja i početak nove 2023. godine uz jedan od najpoznatijih zagrebačkih rock bendova iz Dubrave, koji već desetljećima usrećuje i zabavlja svojim šarenim stihovima, razigranom svirkom i bezvremenskim hitovima.
U prostore zadarskog Arsenala ovaj bezvremenski rock sastav stiže 28. siječnja kako bi Zadranima priuštio zabavu za pamćenje. Prljavci će sa svirkom započeti u 22 sata kada ćete imati prilike uživati u njihovim hitovima koji diraju u dušu poput Heroja ulice, Marine, Tu noć kad si se udavala, Mojoj majci, Ako tražiš nekoga, ali i onima čije će vas razigrane i vesele note zasigurno staviti u vrhunsko raspoloženje kao što su Korak po korak, Previše suza u mom pivu i Kiše jesenje.Budite dio fantastične atmosfere i stvorite sebi uspomenu koju ćete pamtiti cijeli život uz ovaj neponovljivi rock kakav će vam Prljavci priuštiti u modernim Arsenalovim prostorima koji za vas već godinu za godinom dovodi samo najkvalitetnije i najcjenjenije glazbenike.


Kako biste u fenomenalnoj energiji Arsenala mogli uživati i prije početka koncerta, ulaz će se otvoriti u 20,30 sati, a ulaznice za koncert još uvijek su dostupne upravo u Arsenalu i to od ponedjeljka do petka, u vremenu od 8 do 19 sati i subotom od 9 do 12 sati, a u Biogradu na Moru možete ih pronaći u hotelu Ilirija svim danima od 7 do 21 sati.


Cijene ulaznica su iduće: na parteru ćete moći zaplesati za 22,56 € (170 kuna) te 27,87 € (210 kuna) ako želite barski stol bez sjedalica (fan pit). Ako pak u pjesmama Prljavaca želite uživati iz galerije, VIP standard ulaznice možete kupiti po cijeni od 33,18 € (250 kuna), što uključuje barski stol bez stolica, od sredine do zida galerije.


Na raspolaganju je također i VIP premium po cijeni od 39,82 € (300 kuna) koji uključuje stol sa stolicama, premium zona, u koju spada prostor od ograde galerije do sredine. Dakle, još uvijek stignete razveseliti sebe ili svoje najmilije ulaznicama za koncert i osjetiti dobru energiju savršeno skladnog spoja odlične glazbe i prostora Arsenala koji odiše mješavinom kulturnog i modernog.