Nedjelja, 21. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Interventa policija

Zadarski policajac Nikola Marketin izabran za predavača na Kineziološkom fakultetu u Splitu

Autor: Zadarski list

06.12.2022. 15:02
Zadarski policajac Nikola Marketin izabran za predavača na Kineziološkom fakultetu u Splitu

Foto: PU zadarskaPolicijski službenik Interventne jedinice policije Policijske uprave zadarske, Nikola Marketin je ovih dana izabran za predavača na Kineziološkom fakultetu u Splitu.


Nikola Marketin, na radnom mjestu voditelj programa specijalističke obuke u jedinici je policijski službenik koji u Jedinici interventne policije vodi zahtjevno obuku interventnih policijskih službenika, a od sada će predavati na Programu osposobljavanja u okviru obrazovanja odraslih za trenera/ice boksa u organizaciji Kineziološkog fakulteta, Sveučilišta u Splitu.


Marketin, inače po struci magistar kineziologije, boks, dojučerašnji izbornik Hrvatske boksačke reprezentacije za mlađe uzraste, trener boksačkog kluba u Zadru, već dugi niz godina daje obol i u radu s djecom, promičući boks kao plemenit vještinu.
Čestitamo mu na izboru i priznanju za dugogodišnje usavršavanje te smo uvjereni da je izabran na temelju iskustva i rezultata te stručnosti koju posjeduje i koju dokazuje kroz svakodnevni policijski posao.


Jer kako sam Niko kaže: „Policija je moja ostvarena želja, cijeli život sam htio biti policajac i to sam postao, sve ostalo je nadogradnja i sretan sam za prilike koje mi život pruža.“


I Policijska uprava zadarska svog Niku ima!