Nedjelja, 21. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

27 C°

nova glazbena sezona

Zadarski Libretići objavili spot za novu autorsku pjesmu "Kiša bez miša"

Autor: Portal ZL

15.08.2023. 10:32
Zadarski Libretići objavili spot za novu autorsku pjesmu

Foto: Ivana Begović/Glazbeni studio LibretoZadarski Libretići, jedan od 2 aktivna zbora koji djeluju unutar Glazbenog studija Libreto (dob od 5 – 9 god., a Libreto Teens okuplja male i mlade pjevače od 10 – 14 god.), na svom su YouTube kanalu Glazbeni studio Libreto nedavno postavili svoj novi autorski glazbeni uradak, videospot za pjesmu “Kiša bez miša”, autorskog tima Nekić/Begović/Habuš/Ćuto.


Pjesmu su snimili u vlastitoj produkciji te je sve vezano za ovaj uradak isključivo rađeno s već provjerenim članovima Libreto teama koji čine Ivana Begović, Dinko Habuš (autori i umjetnički voditelji oba zbora) te Marin Ćuto (producent – rad na matrici, snimanje audio snimka, mix i mastering, te snimanje videosnimka, montaža i gotov proizvod, uz veliku pomoć asistentice, dugogodišnje Libretice Katarine Mikulec).

Back vokale su otpjevale starije Libretice solistice, Lara Furdi i Katarina Mikulec, dok je dionice trube odsvirao jedan od umjetničkih voditelja Studija, Dinko Habuš. U ulozi Miša iz priče “smjenjivale” su se djevojčice iz Zbora, Iva Marasović – Smokrović i Arijana Bačinić, a kostime je za tu prigodu posudila Libreto mama, Antonija Veleslavić.


Personalizirane haljinice za sve djevojčice radio je hrvatski brand WGW. Spot je sniman na veličanstvenom, bajkovitom imanju Ponyland u Zemuniku Donjem, što im je i bio prvi izbor pri traženju lokacije za snimanje spota za ovakav tip i sadržaj pjesme.Djeca su bila oduševljena boravkom na imanju te divnim gostoprimstvom njegovih vlasnika, stoga su taj dan snimanja tamo doživjela kao svojevrsni “radni izlet” – uz snimanje su se jako dobro zabavila, od upoznavanja i druženja s raznim životinjama na farmi, jahanja konja, neopterećene igre i smijeha jedni s drugima, kao i sa svojim voditeljima.


Za “veliku završnicu” dočekao ih je ogromni napuhanac u obliku velebnog dvorca, što ih je posebno razveselilo te će taj dan, zasigurno, pamtiti po mnogočemu još dugo, dugo, što je voditeljima u LIBRETU uvijek i najviše u cilju – zajedno s djecom kreirati prekrasne uspomene za čitav život.