Subota, 15. lipnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

POSLOVNA ZONA CRNO

Za vikend privremena regulacija prometa zbog održavanja 4. Zadarskog Mega Meeta

Autor: Portal ZL

26.05.2024. 20:21
Za vikend privremena regulacija prometa zbog održavanja 4. Zadarskog Mega Meeta

Foto: Auto Klub ŠepurinePovodom održavanja javne priredbe “4. Zadarski Mega Meet”, na snazi će biti privremena regulacija prometa u poslovnoj zoni Crno. Prometnica će biti zatvorena od 31. svibnja do 2. lipnja, a tijekom ovog razdoblja bit će dozvoljeno bočno parkiranje za posjetitelje događaja.


Udruga Auto Klub Šepurine četvrtu godinu zaredom organizira ovaj popularni događaj, koji spaja kulturne i sportske aspekte automobilizma. 4. Zadarski Mega Meet održat će se 1. i 2. lipnja 2024. godine u novoj poslovnoj zoni Crno. Očekuje se dolazak tisuća posjetitelja iz cijele Hrvatske, kao i iz mnogih dijelova Europe.


Posjetitelje očekuje bogat program prepun sadržaja i atrakcija za sve uzraste i interese. Ulaz na događaj je besplatan. Program uključuje različite kategorije “style” natjecanja, tuning natjecanja, db Competition natjecanja, društvene i klupske igre te drift utrku koja je na rasporedu u nedjelju. Također, za posjetitelje je pripremljeno uzbudljivo natjecanje u povlačenju vozila konopom u timovima 3 protiv 3, kao i mnoge druge društvene igre.


Foto: Auto Klub Šepurine