Subota, 22. lipnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

27 C°

pohvalio rad policije

Radeta opovrgnuo da iza napada stoji Tornado: ’Oni ne tuku svoje sugrađane na ulici’

Autor: Portal ZL

17.01.2024. 20:57
Radeta opovrgnuo da iza napada stoji Tornado: ’Oni ne tuku svoje sugrađane na ulici’

Foto: Luka JeličićSDP-ov gradski vijećnik Daniel Radeta gostovao je danas na N1 gdje je govorio o detaljima nekoliko napada koje je pretrpio u zadnjih mjesec i pol. Otkrio je kako je napada bilo šest, a da je za napade zasad privedeno desetoro.


– Dogodio se jedan fizički napad na mene ispred mog radnog mjesta. Prijavio sam taj događaj policij i na svu sreću, događaj je zabilježen nadzornim kamerama tako da je u ovom slučaju postupanje išlo nešto brže od očekivanog. U tijeku su sve kriminalističke radnje prema svim prijavljenim slučajevima do sada, rekao je Radeta o napadu prije dva dana.


Radeta smatra da zna tko stoji iza napada.
– Radi se o primitivcima i ljudima koji su očito željni pažnje. Očito imaju i svojeg nalogodavca. Znamo gdje se nalazi. Nalazi se u Medulićevoj ulici, a to su stranačke prostorije HDZ-a i jasno je da su svi ovi napadi na mene i moju obitelj orkestrirani, pojasnio je  šef zadarskog SDP-a.


Dodao je i kako ne vjeruje da iza napada stoji zadarska navijačka skupina.


– Ne mogu reći da je to zadarski Tornado jer Tornado ne tuče svoje sugrađane na ulici, niti ih ucjenjuje, niti im prijeti. To je šačica ljudi koji nisu dostojni da ih spominjem, kazao je Radeta.


Pohvalio je i rad policije te naveo kako su neke osobe obrađene, a neke i pritvorene, a sveukupno se radi o deset osoba.