Subota, 22. lipnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

31 C°

Počeli radovi

Na Ravnicama se uređuju tri igrališta za padel

Autor: Marija Orešković

27.03.2023. 13:31
Na Ravnicama se uređuju tri igrališta za padel

Foto: Luka JeličićNa Ravnicama su počeli radovi koji uključuju rekonstrukciju vanjskih terena. Naime, uređuju se tri igrališta za padel, dva se nalaze na središnjem platou, a jedan je u Parku radosti.


– U sklopu ŠRC-a Ravnice u tijeku su radovi na rekonstrukciji vanjskih terena, odnosno uređenju triju igrališta za padel. S tog prostora uklanjaju se plastične podloge koje su dotrajale te se neće postavljati na druge površine. Jedan teren uređuje se u nekadašnjem tzv. Parku radosti, a dva terena za padel smjestit će se između košarkaškog i nogometnog igrališta koji i dalje ostaju na raspolaganju svim građanima. Ugovor je sklopljen za vrijeme ravnatelja naše ustanove Jurice Dilbera, tako da se radi o preuzetoj obvezi u mom mandatu kao ravnatelja Javne ustanove za upravljanje sportskim objektima Zadarski sport, kazao je Željko Žilavec, direktor Zadarskog sporta


Uz to, znatno veći projekt Zadarskog sporta bit će sanacija krova na dvorani u Mocirama. Nužni popravci odrađeni su prije nekoliko mjesecu, a riječ je o onima vezanim uz sprječavanje ulaska vode u dvoranu, međutim to nije trajno rješenje. Projekt i troškovnik sanacije već su izrađeni, međutim s obzirom na vrijeme koje je prošlo, morati će se iznova napraviti procjena troškova, a spomenuti projekt planira se provesti već ovoga ljeta.