Utorak, 28. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

SJEDNICA UPRAVNOG VIJEĆA

Franka Petric Pocrnić nova ravnateljica Ljekarni Zadar

Autor: Marina Vlakić

02.05.2023. 13:56
Franka Petric Pocrnić nova ravnateljica Ljekarni Zadar

Foto: Filip GotovinaUpravno vijeće Ljekarni Zadar na današnjoj je sjednici izabralo novo rukovodstvo ove županijske zdravstvene ustanove. Na mjesto Bože Čolaka koji je nakon pet mandata otišao u mirovinu dolazi njegova zamjenica Franka Petric Pocrnić.


Ovaj je izbor bio očekivan s obzirom na to da je zamjenica i inače s javnošću komunicirala sve probleme vezane za nestašicu lijekova te da je Čolak otvoreno upućivao na nju, priznajući kako ona o tome zna mnogo više.


– Želim zahvaliti Upravnom vijeću na izvrsnoj suradnji. Izrazito cijenim doprinos svih zaposlenika koji su do sada uložili u rad ustanove, te se nadam da će Ljekarna Zadar nastaviti s uspješnim poslovanjem u ovim vrlo izazovnim vremenima, a novoj ravnateljici želim puno uspjeha u budućem radu, istaknuo je Ravnatelj Božo Čolak
Ostali su kandidati na natječaju bili zamjenik voditeljice ljekarne Donat Nikola Karinja, voditelj Odjela za ljekarničku djelatnost  Psihijatrijske bolnice Ugljan Luka Markulin te odvjetnica Maja Pedisić Malenica.