Subota, 9. prosinca 2023

Weather icon

Vrijeme danas

4 C°

Bezvremenski klasici

Dikljani i njihovi gosti uživat će u glazbi Nene Belana & Fiumensa

Autor: ZL Promo

26.07.2023. 08:00
Dikljani i njihovi gosti uživat će u glazbi Nene Belana & Fiumensa

Foto: Promo

Zadar će se uskoro pretvoriti u središte glazbenog uzbuđenja jer legendarni Neno Belan & Fiumens stižu na igralište Zgon u Diklu! U organizaciji Turističke zajednice Grada Zadra, ova spektakularna glazbena večer održat će se pod otvorenim nebom te će pružiti nezaboravno iskustvo svim ljubiteljima glazbe i plesa. Ova kombinacija vrhunskog glazbenog izvođača i prekrasne lokacije garantira nezaboravnu noć koju ne smijete propustiti.


Neno Belan, dugogodišnji glazbeni veteran, jedan je od najvoljenijih i najcjenjenijih hrvatskih izvođača. Njegov izvanredan glas, autentičnost i šarm osvojili su srca publike diljem Hrvatske i šire. Kroz svoju karijeru, Neno je stvarao niz hitova, od kojih su mnogi postali neizostavan dio glazbene klasike. Njegova sposobnost povezivanja s publikom i prenošenje emocija putem glazbe čini ga jedinstvenim izvođačem.


Energična glazbena večer


Uz Nenu Belana, Fiumens će pružiti još više raznolikosti i energije. Ova glazbena grupa sa sjedištem u Rijeci donosi mješavinu različitih glazbenih žanrova, uključujući rock, reggae, funk i ska. Njihove originalne pjesme i dinamični nastupi osvajaju publiku na prvi pogled. Posjetitelji će imati priliku čuti najveće hitove Nene Belana iz različitih razdoblja njegove karijere i cijeli niz hitova kao što su „Pričaj mi o ljubavi”, „Stojin na kantunu”, „Bambina“, „Dani ljubavi”, „Ja volim je”, „Ostani uz mene”, „Dugo toplo ljeto” i drugi. ali i uživati u energičnim i zaraznim ritmovima. Uz glazbu koja spaja generacije i žanrove, ova će večer biti ispunjena pozitivnom energijom i nezaboravnim trenucima.


– To je jedan veliki repertoar iz kojega ćemo izdvojiti ono što ljudi vole poslušati na ovakvim ljetnim koncertima. Naravno, uživo je uvijek malo žešće nego u studiju. Na zadarskom području do sada smo imali bezbroj koncerta, vjerujem da oni koji dolaze dobro znaju o kakvoj se svirci radi, kaže Belan.


Neno Belan & Fiumens na Igralištu Zgon u Diklu 6. će kolovoza pružit glazbeno putovanje ispunjeno ljubavlju, emocijama i energijom. Ovo će biti večer koju ne smijete propustiti ako želite uživati u vrhunskoj glazbi u prekrasnom ambijentu. Rezervirajte datum u svojim kalendarima i pripremite se za nezaboravnu glazbenu večer u društvu ovih iznimnih izvođača.