Utorak, 23. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

35 C°

ODLAZAK FRANK

Adela Frank napustila listu Enija Meštrovića: 'Dajem ostavku na sve svoje vijećničke dužnosti'

Autor: R.H.

20.06.2024. 10:21
Adela Frank napustila listu Enija Meštrovića: 'Dajem ostavku na sve svoje vijećničke dužnosti'

Foto: Luka JeličićAdela Frank je u priopćenju kojeg prenosimo u cijelosti izvijestila da je napustila Klub nezavisnih vijećnika Enija Meštrovića.


– S danom 19. lipnja 2024.godine nisam više članica Kluba nezavisnih vijećnika, a samim time niti predsjednica istog. Nakon zaista dugog promišljanja, donijela sam autonomnu odluku da svoj politički rad za opće i javno dobro nastavim samostalno do kraja mandata ovog saziva Gradskog vijeća.


Također dajem ostavku na sve svoje vijećničke dužnosti u sklopu rada Gradskih Odbora, te više ne mogu biti njihova članica niti predsjednica. O razlozima svoje odluke ne želim javno komunicirati uvažavajući činjenicu da sam sve ove godine sa svojim kolegicama i kolegama sa Nezavisne liste dijelila i dobro i loše i da se nismo uvijek svi slagali oko svakog pitanja, ali to nismo javno pokazivali. Tako će i ostati, barem što se mene tiče. Do kraja mandata ću se i dalje zalagati za dobrobit svih civilnih udruga i građana, jednako kao i do sada, s naglaskom na zaštitu ljudskih prava, stoji u njenom priopćenju.