Četvrtak, 18. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

32 C°

HAZEN AUDEL

Zadar oduševio poznatog svjetskog putnika: 'Apsolutno iznenađenje i otkriće od grada'

Autor: Portal ZL

03.09.2023. 15:29
Zadar oduševio poznatog svjetskog putnika: 'Apsolutno iznenađenje i otkriće od grada'

Foto: TZG ZadarDanas je Zadar posjetio svjetski poznati putnik, američki avanturist, bloger te prezenter na National Geographic kanalu – Hazen Audel. Audel je stekao popularnost zahvaljujući svojim nastupima u televizijskim emisijama posvećenim avanturističkim putovanjima i preživljavanju u divljini.


Već više od 30 godina istražuje najzabačenije dijelove svijeta i otkriva ih brojnim gledateljima putem svoje globalno popularne emisije „Primal Survivor“, koja se u svojoj sedmoj sezoni emitira u inozemstvu na 47 jezika i jedna je od najbolje ocijenjenih emisija National Geographic kanala. U Hrvatsku je stigao kako bi sudjelovao na Croatian Travel Festivalu koji se za vikend održavao u Šibeniku, gdje je podijelio svoja iskustva, znanja i vještine. Hazen Audel se danas imao priliku upoznati i s ljepotama zadarske gradske jezgre, a ugostila ga je Turistička zajednica grada Zadra.


– Zadar je apsolutno iznenađenje i otkriće od grada. Oduševljen sam, proveo sam tu nekoliko sati i vidio toliko toga, a jasno mi je da Zadar nudi još i više, izjavio je.


Foto: TZG Zadar


Foto: TZG Zadar


Foto: TZG Zadar