Srijeda, 28. veljače 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Robert Dacešin

Popularni putopisac i youtuber se oduševio našim gradom, pogledajte zašto

Autor: Portal ZL

29.08.2023. 19:48
Popularni putopisac i youtuber se oduševio našim gradom, pogledajte zašto

Foto: Screenshot/YOUTUBEPopularni putopisac i youtuber iz Bosne i Hercegovine, Robert Dacešin, objavio je svoj novi putopis u kojem je otkrio kako se zaljubio u Zadar te naveo svoje razloge.


– Kroz dosadašnja videa koja smo radili iz Hrvatske, imali smo priliku snimati Šibenik, Split i Zagreb, tri zaista posebna grada sa bogatom poviješću, koja nekako pokazuju ono najbolje što Hrvatska nudi. A nakon što sam se po treći put vratio u Zadar, odlučio sam da napravimo i ovaj video o njemu i da vam pokažem zašto me je on toliko oduševio, te zašto ga stavljam u sam vrh najljepših gradova Hrvatske.


Nekako, sve u njemu zaista je posebno, a ono najljepše je vjerovatno činjenica da na jednoj jako maloj površini, možeš da vidiš toliko toga. Da doživiš povijest staru nekoliko vijekova, kupaš se u prekrasnom moru, jedeš ukusnu domaću hranu, te doživiš neke od najljepših zalazaka sunca koji postoje, govori Dacešin.
Posjetio je zadarsku tržnicu, ribarnicu, prošetao rivom te se divio skakaonici na Kolovarama, a kako ga je točno oduševio naš prekrasan grad, pogledajte u videu.