Nedjelja, 25. veljače 2024

Weather icon

Vrijeme danas

8 C°

La verdad verdadera

Uskoro predstavljanje knjige i zvučnog izdanja romana La verdad verdadera autora Nikole Marinkovića

Autor: Portal ZL

23.09.2023. 12:58
Uskoro predstavljanje knjige i zvučnog izdanja romana La verdad verdadera autora Nikole Marinkovića

Znanstvena knjižnica Zadar i Diligo liber organizatori su predstavljanja knjige i zvučnog izdanja romana La verdad verdadera autora Nikole Marinkovića. Predstavljanje knjige i zvučne knjige bit će u četvrtak 28.9.2023. u 17:30 sati u Izložbenoj dvorani Znanstvene knjižnice Zadar. Moderator događanja je Vinko Radovčić. Uz samog autora, u programu sudjeluju Ivica Antić, Vito Sikirić, Marijana Senkić-Klapan v.d. ravnatelja Znanstvene knjižnice Zadar, Brajen Dragičević djelatnik Čitaonice prilagođene osobama s invaliditetom Znanstvene knjižnice Zadar, urednica knjige Kristina Koren Kudelić iz izdavačke kuće Diligo libera.


Knjigu su čitali za potrebe zvučne knjige u Zvučnom studiju Znanstvene knjižnice Zadar: Nataša Perić, Vito Sikirić, Ivona Kovačević, Vana Đapić te sam autor.


Nikola Marinković rođen je u Zagrebu 1999. godine. Živi u Zadru gdje je studira na Sveučilištu u Zadru Prvostupnik je hrvatskog jezika i književnosti, a trenutno studira na diplomskom studiju Novinarstva i odnosa s javnostima. Osoba je s invaliditetom, te korisnik je Čitaonice prilagođene osobama s invaliditetom Znanstvene knjižnice Zadar. Ideja za zvučno izdanje njegovog romana dogodila se spontano, a najviše željom samog autora koji je želio približiti sadržaj romana osobama koje imaju problema s vidom odnosno slabovidnim i slijepim osobama.