Subota, 2. prosinca 2023

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Ciklus edukacija

Udruga "Nada" održat će predavanje o tehnikama rada s ovisnicima

Autor: A.Š.

13.03.2023. 09:10
Udruga


Udruga za suzbijanje zlouporabe droga i pomoć obiteljima ovisnika „Nada“ i Grad Zadar, dana 16. ožujka 2023. godine, s početkom u 11:00 sati, u Multimedijalnoj dvorani Gradske knjižnice Zadar, ponovit će predavanje pod nazivom ‘’Pristupi i tehnike rada s ovisnicima’’, koje se održava u sklopu ciklusa edukacija i radionica ”Tu sam za tebe!”.


Predavanje će održati prof. psihologije Lucijana Rupić Krstić, koja od 2011. godine radi u Psihijatrijskoj bolnici Ugljan na radnom mjestu psihologa. Sveučilišna je specijalistica supervizije psihosocijalnog rada iz znanstvenog područja društvenih znanosti, znanstvenog polja socijalna djelatnost. Od 2010. godine radi kao vanjski suradnik Centra za socijalnu skrb Zadar, u početku kao voditelj mjere pojačane brige i nadzora, a sada kao voditelj nadzora nad roditeljskom skrbi.


Predavanje je organizirano u sklopu Projekta TU SAM ZA TEBE! ukupne vrijednosti 461.523,40 HRK koji je sufinancirala EU iz Europskog socijalnog fonda u iznosu 392.294,89 HRK te Ured za Udruge Vlade RH u iznosu 69.228,51 kuna u okviru Poziva „Jačanje kapaciteta OCD-a za odgovaranje na potrebe lokalne zajednice“. Projekt u partnerstvu provode Udruga za suzbijanje zlouporabe droga i pomoć obiteljima ovisnika „Nada“ i Grad Zadar s ciljem: provedbom edukacija, programa podrške i motivacije, savjetovanjem, izradom priručnika te organizacijom volonterskih aktivnosti postići ujednačen razvoj civilnog društva i ojačati kapacitete OCD-a za provedbu aktivnosti prilagođenih lokalnim potrebama s naglaskom na djelovanje u kriznim situacijama i području socijalnog uključivanja, osnažiti svijest građana o problemima ovisnika, a krajnjim korisnicima osigurati bolju kvalitetu života. 
Praćenje predavanja bit će omogućeno i putem FB stranice Udruge Nada. 


Više o Projektu Tu sam za tebe! možete pronaći na web stranici Grada Zadra https://www.grad-zadar.hr/eu-projekt/tu-sam-za-tebe-71.html