Nedjelja, 3. prosinca 2023

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

Super Potjera

Sven Marcelić postao lovac u novom televizijskom kvizu

Autor: Portal ZL

08.03.2023. 19:00
Sven Marcelić postao lovac u novom televizijskom kvizu

Foto: Renato Branđolica/HRTHrvatska verzija igre “Beat The Chasers” počela je sa svojim snimanjem, objavio je danas HRT.


Kao što je to i do sada, posljednjih gotovo 10 godina bilo, natjecatelji će igrati protiv lovaca. Ovoga puta uz standardna četiri lovca u njihovu ekipu upao je i peti, Zadranin Sven Marcelić, koji je bio lovac u Potjeri u humanitarnoj emisiji na Silvestrovo.


Voditelj projetka Igor Grković popručio je kako nova, Super Potjera, funkcionira na obrnuti način u odnosu na Potjeru koju smo dugo gledali. U Potjeri četvro natjecatelja igra zajedno protiv jednog lovca, dok u novom kvizu petero lovaca igra protiv jednog natjecatelja. Kako bi ipak natjecatelji imali neku prednost, na raspolaganju će iamti 60 sekundi za igru, dok će lovci rijetko kada imati toliko vremena. No, nisu to jedini noviteti. Novost je i publika koja će biti nazočna u studiju, povećani su i novčani iznosi te nova i ljepša scena.
Prema rasporedu, novi će se kviz emitirati jednom tjedno poslije Dnevnika.


Novi-stari voditelj biti će Joško Lokas koji je iznimno sretan što je ovakav format već stigao u Hrvatsku i da će imati jednaku, ako ne i bolju uspješnost u odnosu na Potjeru.


Svi lovci jedva čekaju da krenu snimanja i da svi dođu na “radnu temepraturu” te da jedva čekaju krenuti raditi u timu, a novom među njima posebno je drago što je uspio dobiti ovakvu priliku


– I mi lovci moramo se izboriti za svoju priliku da kažemo točan odgovor a moramo hvatati i sat, što će svakako ubrzati igru, rekao je Sven Marcelić.