Subota, 13. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

22 C°

Kupnja na vrijeme

Provjerite kako rade trgovine i šoping-centri na Dan državnosti

Autor: Portal ZL

29.05.2023. 21:05
Provjerite kako rade trgovine i šoping-centri na Dan državnosti

Foto: ReutersHrvatska sutra obilježava Dan državnosti. Većina trgovina i šoping-centara radi. No neki su ipak prilagodili svoje radno vrijeme. Donosimo popis kako rade na 30. svibnja.


Lidlove trgovine radit će uglavnom od 8 do 14 sati, a neke i do 20 sati. Više o tome pročitajte OVDJE. Kaufland će raditi kao što radi i nedjeljom, od 8 do 21 sat. Više o tome pročitajte OVDJE. I Konzum će raditi po nedjeljnom radnom vremenu, a više možete saznati na njihovim stranicama.


Spar i Interspar također radi po izmijenjenom radnom vremenu, a njihovo vrijeme možete provjeriti OVDJE. Radno vrijeme Plodina možete saznati OVDJE.
Arena Centar na Dan državnosti radi prema redovnom radnom vremenu, osim javnog bilježnika, FINA-e, Hrvatske Pošte i PBZ-a.


Trgovine Studenca će na Dan državnosti pretežito raditi po nedjeljnom radnom vremenu. Popis trgovina Studenca i njihovo radno vrijeme pronađite ovdje. Na Dan državnosti svih 28 prodajnih centara PEVEX radit će po redovnom radnom vremenu.


Radno vrijeme centra Supernova je od 9:00- 21:00, Spar + Cafe od 8 – 21, a trgovine centra City Galleria  neć raditi. Navedeno radno vrijeme NE ODNOSI SE na tržnicu koja radi prema utvrđenom tržnom redu, ugostitelje, multiplex Cinestar, Gyms4You te dio trgovina kako slijedi:


SPAR – utorak, 30. svibnja – radno vrijeme 08:00 – 14:00 sati


MüLLER – utorak, 30. svibnja – radno vrijeme 08:00 – 14:00 sati.