Srijeda, 24. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

34 C°

odobrena raspodjela sredstava

„Projekt ulaganja u objekt dječjeg vrtića“ kreće u Ražancu i Preku

Autor: K.E.

08.06.2023. 16:50
„Projekt ulaganja u objekt dječjeg vrtića“ kreće u Ražancu i Preku

Foto: Toni PerinićDržavni ured za demografiju i mlade donio je Odluku o raspodjeli financijskih sredstava za projekte usmjerene na poboljšanje materijalnih uvjeta u dječjim vrtićima u 2023. godini za Općinu Preko i Općinu Ražanac. Provedbom projekata Općine Preko i Općine Ražanac pod nazivom „Projekt ulaganja u objekt dječjeg vrtića“ pridonijet će se kvalitetnijem, ugodnijem i sigurnijem pružanjem usluge dječjeg vrtića, kako djeci tako i svim korisnicima prostora.


Ulaganjem u obnovu vanjskog terena i okoliša te dodatnim uređenjem igrališta Dječjeg vrtića „Lastavica“ u općini Preko osigurat će se poboljšani materijalni uvjeti za djecu i djelatnike te će se doprinijeti kvaliteti usluge i sigurnosti dječjeg vrtića. Projekt je ukupne vrijednosti 21.406,25 eura,  a odobreni iznos sufinanciranja iznosi 13.293,28 eura.


novigrad_1
Zamjenom postojećih fiksnih modula i postavljanjem dodatnih  te postavljanjem zaštitnih obloga na zidove Dječjeg vrtića Ražanac kao i uređenjem vanjskog terena dječjeg igrališta značajno će se poboljšati uvjeti Dječjeg vrtića Ražanac što je neophodno za poboljšanje kvalitete usluge vrtića kao i pružanje sigurnih uvjeta za igru. Projekt je ukupne vrijednosti 21.844,94 eura, a odobreni iznos sufinanciranja iznosi 15.073,01 eura.


Agencija za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA pružila je svoju stručnu pomoć Općini Preko i Općini Ražanac u pripremi projekata.