ponedjeljak, 22. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

18 C°

POZIV GRAĐANIMA

Policija poziva građane da predlože lokacije za nadzor brzine

Autor: Portal ZL

02.04.2024. 16:30
Policija poziva građane da predlože lokacije za nadzor brzine

Foto: IlustracijaPolicijska uprava zadarska provodi akciju 24-satnog nadzora brzine kretanja vozila na odabranim lokacijama u prometu.


Navedeni 24-satni nadzor na području Policijske uprave zadarske provesti će se 19. travnja 2024. godine u vremenu od 00.00 do 24.00 sati. Za provođenje nadzora odrediti će se veći broj promjenjivih lokacija na kojima će se rasporediti policijski službenici koristeći sve raspoložive uređaje za nadzor brzine.


U odabir lokacija mogu se uključiti i sami građani sa svojim prijedlozima, koji će se uzeti u obzir imajući u vidu prije svega specifičnost i mogućnosti provođenja nadzora brzine na predloženim lokacijama.
Od danas, 02. travnja do petka, 12.  travnja 2024. godine građani mogu predlagati lokacije na području Policijske uprave zadarske, a za koje smatraju da je potrebno nadzirati brzinu prometa. Svoje prijedloge s naznakom „Prijedlog lokacije nadzora brzine“,  građani mogu dostaviti elektroničkom poštom – na mail adresu Policijske uprave zadarske: [email protected]


Svi pristigli prijedlozi građana će se analizirati, nakon čega će biti izabrane lokacije pogodne 24-satnu akciju nadzora brzine kretanja vozila.


U cilju veće sigurnosti prometa, policija i dalje poziva na pojačan oprez uz dosljedno poštivanje  prometnih pravila i propisa.