Nedjelja, 19. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Otvorenje

Plodine stigle u Baranju i na Ugljan - u Kalima otvoren novi supermarket

Autor: ZL Promo

27.09.2023. 16:40
Plodine stigle u Baranju i na Ugljan - u Kalima otvoren novi supermarket

Foto: Promo

Plodine nastavljaju snažnu ekspanziju maloprodajne mreže trgovina – danas su otvorena čak dva nova supermarketa, jedan u Belom Manastiru, a drugi u Kalima na otoku Ugljanu. Plodine sada broje ukupno 129 supermarketa diljem Hrvatske.


Dva nova supermarketa, jedan u Kalima na 2.200 m2 i jedan u Belom Manastiru na 2.000 m2, moderno su uređeni prostori prilagođeni najvišim trgovačkim standardima. U skladu s vodećim svjetskim trendovima, obje su trgovine opremljene vrhunskom opremom, a bogata ponuda poznatih brendova i vlastitih robnih marki nudi veliki izbor uz povoljne cijene.


Kupcima su za obavljanje svakodnevne kupovine na raspolaganju svježi odjeli mesnice, voća i povrća, samoposlužna pekara s dnevno svježe pečenim pekarskim proizvodima, te gastro odjel s pripremom jednostavnih toplih jela. Veliki izbor suhomesnatih delikatesa i sireva koji se mogu pronaći  na uslužnom pultu opravdava Best Buy medalju koju Plodine nose za najbolji odjel delikatesa. 


Ovim  projektom na svakoj je lokaciji zaposleno po 40-ak djelatnika, a osim novih radnih mjesta i Baranja i otok Ugljan dobili su mjesto za obavljanje cjelovite i povoljne kupovine na jednom mjestu.


Povodom otvorenja novih supermarketa, za kupce je pripremljen prigodan program uz brojne degustacije, besplatan roštilj i osvježavajuća pića, a na kolu sreće osvajale su se i vrijedne nagrade


Plodine prilikom otvorenja novih supermarketa redovito doniraju lokalnoj zajednici, pa je tako po 2.600 eura donirano Športskom nogometnom klubu Baranja – Belje i dječjem vrtiću Srdelica.Radno vrijeme Plodina Kali je od ponedjeljka do subote 7:00 – 22:00, a Belog Manastira 7:00 – 21:00. Sve nedjelje na obje lokacije do kraja godine bit će radne, a više informacija dostupno je na plodine.hr