Četvrtak, 1. lipnja 2023

Weather icon

Vrijeme danas

18 C°

Advent u Zadru

Općepoznati hitovi Opće opasnosti orili se zadarskim Adventom

Autor: Zadarski list

12.12.2022. 12:09
Općepoznati hitovi Opće opasnosti orili se zadarskim Adventom

Foto: TZG Zadar/ Marin GospićJoš jedan fenomenalan koncert jučer je održan u sklopu Adventa u Zadru. Popularni hitovi poznate grupe Opća opasnost, sinoć su raspjevali i rasplesali mnogobrojne Zadrane. Unatoč povremenoj kiši, za koju nitko nije mario i izvođači i publika uživali su odličnoj atmosferi.


– Jedva sam čekao stati pred zadarsku publiku, bilo mi je teško kad je koncert odgođen s predviđenog termina. Sad ćemo zajedno s vama otjerati kišu, poručio je frontmen Opće opasnosti s pozornice, nakon čega su počeli najpoznatiji njihovi hitovi poput  „Jednom kad noć“, „Treba mi nešto jače od sna“, do nešto novijih „Uzalud sunce sja“, „Pusti me na miru“.


Koncert je trajao skoro 2 i pol sata, budući da su se glazbenici morali nekoliko puta vraćati na bis.
– Napravili smo na kraju jedan lijep koncert, nadam se da će svi koji su na njemu bili sutra lijepo pričati o ovome što se dogodilo. Bojao sam se da će ljudi ostati doma kad vide da ima kiše, na sreću nije došlo do toga, nekoliko puta je dolazila i odlazila, ali nije nas uspjela rastjerati. Hvala puno Turističkoj zajednici na pozivu, vidimo se na nekom novom susretu, rekao je Anić nakon koncerta.


Večeras na Adventu nastupa zadarska klapa Munita, dok su u četvrtak na redu Gina & The GeeGee’s, a u petak Četiri tenora. Za vikend nastupa Ivan Zak.


Najmlađi će se danas i sutra moći družiti sa sv. Lucijom, dok za vikend dolazi toliko čekani Djed Božićnjak.