ponedjeljak, 25. rujna 2023

Weather icon

Vrijeme danas

18 C°

Apartman u Selinama

Objavio oglas za apartman i uskoro postao hit, svi žele kod njega

Autor: A.Š.

29.05.2023. 19:20
Objavio oglas za apartman i uskoro postao hit, svi žele kod njega

Foto: Arhiva ZLNa Facebook stranici Apartmani Hrvatska osvanuo je prije koji dan oglas za apartman, a objavio ga je socijalno osviješteni iznajmljivač kojemu je očito muka suludih cijena, a njegova objava ubrzo je postala hit.


U oglasu stoji:


“Ma ja ove godine iznajmljujen samo domaćim ljudima apartmane, iman jednog za 2, jednog za 3 i jednog za 8 osoba. Pošto su cijene se sve napumpale ka luftići prije plaže, pošto je deset deka zimske 15 kuna na akciji, pošto je mliko skupo ko da ga muzu iz Zlatnog Teleta, pošto si nekad za 1500 kuna moga kupit dobru biciklu, a sad nemoš nikakvu…
Pošto san vidija u jednom dućanu da prodaje posebno onaj ravni dija stola za metnit pijate na njega A POSEBNO NOGE OD STOLA, majketi irudove, pošto mudante koštaju 6 eura, a prije su bile 20 kuna, ja ne znan evo. Pošto FUNKCIONALNA MAJICA u jednom trgovačkom lancu košta 20 eura, ne razumin kakva je NEFUNKCIONALNA MAJICA. Što, nema rupu za glavu? Pošto je auto prije bija sto iljada kuna, a sad je 160, ja iznajmljujen:


– 2 osobe = 45€
– 3 osobe = 55€
– 8 osoba = 130€


Klima, wifi, gradele, mašina za prat robu, televizije 82 cm u malin apartmanima i 100 i kusur u velikon, tosteri, kuvala, pi*** materine.
Do centra mista: 150 metara
Do plaže di moš leć ka čovik pod bor: 350 metara


Ima svega jeftino za pojist ako ćeš u restoran, a ako nećeš, skuvaš u apartmanu manestre i poliješ s tri pomidora iz vrtla i eto ti večere.
Eto, otvaran 1.6., zatvaran 30.9.
Misto: SELINE
Apartmani: ANTE
Piće dobrodošlice: KARLOVAČKA
Zakuska: PRŠUT
Pogled: KROZ PROZOR, MORE NE VIDIN OD STRIČEVIH BOROVA, NIJE TIJA POPILAT”


Objavu je za dva dana lajkalo više od tri tisuće ljudi, a kako se čini, iznajmljivač je odmah dobio i ozbiljne upite.“Pišite me za nagodinu! Skupit ću što više ljudi da dođemo… ❤️ Da sam bar ovo vidjela prije… Od 01.08. ako može pa do Gospe… Svaka čast na oglasu! ❤️“, komentirala je jedna pratiteljica dok je druga odmah postavila potpitanje, prima li kućne ljubimce.


“I za cijelu sezonu vrijedi ista cijena?? Padam u nesvijest 🙃🙃 šta nije u 7.mj skuplja voda i struja??? Top i svaka čast 🤩🤩, napisala je treća.